SPARTA ION ACCU (ook koga en batavus bananen; in het frame)

395,00

Artikelnummer: R2 Categorie:

Beschrijving

SPARTA ION ACCU (ook koga en batavus bananen; in het frame)
accu sparta ion
nieuwe inhoud in uw accu van 9Ah 225W 54 km actieradius voor 395 euro incl Assemblage accu plus software installeren.Alleen vervangen  van BMS in bestaande banaan kost 125 euro incl software en aanmelden.

Een accu met nieuwe cellen  ( de BMS wordt niet vervangen want die is niet aan slijtage onderhevig) heeft de volle levensduur, gelijk aan die van een nieuwe accu van de fietsfabrikant (zie onder “adviezen” de tekst over de levensduur)”.

Nieuwe inhoud voor een rechte accu , die in het frame geschoven wordt zoals de banaan, is revisie alleen mogelijk als de dwarsdoorsnede van die accu driehoekig is. Vervanging daarvan kost 450 euro. Als de dwarsdoorsnede ruitvormig is zijn de onderdelen nergens verkrijgbaar.

Voor montage is de gehele fiets in Holtum nodig en dit duurt circa 1 a 2 uur, dus je kunt er niet bij staan wachten, daarna is de fiets aangemeld en 100% te gebruiken.

U kunt de te renoveren accu ook sturen en terug laten sturen en een dealer montage en software-instelling laten doen (u kunt dat niet zelf!). Vraag hem vooraf of hij dat wel wil. Omdat wij dan de installatie niet zelf doen en geen zicht hebben op de handelingen is er in dat geval geen garantie en nemen we geen retour aan.

Als bij revisie blijkt dat de elektronica vervangen moet worden, bijvoorbeeld omdat er systeem-errors in zitten, wordt er een vervangende, geteste en gebruikte bms-print gemonteerd. Deze bevat de gegevens van een andere fiets welke niet gewijzigd kunnen worden. Daarom hebben na dit soort revisie de  gegevens in het geheugen van de print geen betrekking op de actuele fiets en accucellen.

U kunt ook mailen met techniek@piet-van-meel.nl

Print Friendly, PDF & Email