Flyer E-bike lage instap T8 Deluxe, zie er als nieuw uit.

650,00

Categorie:

Beschrijving

Flyer T8 Deluxe ***** Nieuwprijs: €2899,-

De accu geeft een huidige actieradius van 35 km.

Voor 400 euro extra wordt de inhoud vernieuwd naar 500 watt (14Ah) en tot een actieradius van 90 km

==============================================================

Algemene info van deze fiets

Gewicht fiets met accu 30,1 kg, zonder accu 26,3 kg.

Accu

  • Prijs losse accu:  €799,-
  • Capaciteit: 476 Wh
  • Materiaal: li-ion
  • Actieradius: 83km / 17,4km per 100 Wh

Makkelijk uitneembare accu achter de zadelbuis met robuuste verbinding. Helaas alleen te laden los van de fiets. Hoge actieradius, zowel door hoge accucapaciteit als door zuinige motor. Accu wel wat breed, sommige mensen komen er met de voet tegenaan. Lader is erg groot om mee te nemen. Goede weergave accucapaciteit in procenten op de accu. Door accu bij de motor zijn er geen extra draden nodig.

Display

Uitgebreid en robuust display. Beeld is wel wat klein. Op zich goed te bedienen maar knopjes wat klein.

Ondersteuning

Flyer gebruikt het elektrisch systeem van Panasonic. De ondersteuning, met krachtsensor en motor de bij de trapas, voldoet onder bijna alle omstandigheden zeer goed. Alleen bij hoog beentempo weinig ondersteuning. Als je zelf weinig doet bij hoge snelheid levert de motor ook (te) weinig ondersteuning. Bij 25 km/h snelheid valt de ondersteuning in een keer weg.

Overige punten

Fiets is uitstekend afgewerkt en rijdt goed door stijf frame en goede gewichtsverdeling. Goede verlichting en versnellingsnaaf, wel met open kettingkast. Door middenmotor zijn banden makkelijk te vervangen. Fiets is wel aan de zware kant.

Eindconclusie

Zeer goede ondersteuning met een zeer hoge actieradius. Goede fiets met goed rijcomfort en goede afwerking. Enige minpunt is de wat geringe ondersteuning als je zelf weinig doet.

Print Friendly, PDF & Email