Contact, reacties en voorwaarden

Email:  techniek@piet-van-meel.nl

Adres:  Apollo-11 laan 19 ,  6123 BA , Holtum  (bezoek alleen op afspraak)

Telefoon:  0031464856205 of 0464856205

Bank:  IBAN  NL30 ABNA0447803042  en BIC: ABNANL2A

Inschrijving KVK 66911796 , BTW nummer: NL001222246847

Leveringsvoorwaarden

-1- Leveringen kunnen onder meer zijn: Renovatie van fietsaccu’s, herstellingen, levering van gebruikte materialen of apparaten. In al deze gevallen gaat het niet om levering van een nieuw maar van een aangepast gebruikt apparaat. De normale garantie van een of twee jaar is daarom niet van toepassing, de garantie is een maand.

-2-De fietsaccu’s worden voorzien van inhoud die op het moment van levering het vermogen presteert zoals overeengekomen. Afstemming met eventuele electronica en/of software is nooit inbegrepen,  en kan de afnemer zelf (laten) verzorgen, bijvoorbeeld door een dealer. Indien overeengekomen kunnen wij die taak uitvoeren. Mocht een fietsaccu niet functioneren dan kan binnen drie dagen na levering de transactie teruggedraaid worden. Hoe lang het gewenste vermogen daarna geleverd wordt valt buiten onze invloed en verantwoording.

De klant kan de te renoveren accu ook sturen en terug laten sturen en een dealer de montage en software-instelling laten doen (u kunt dat niet zelf!). Vraag hem vooraf of hij dat wel wil. Omdat wij dan de installatie niet zelf doen en geen zicht hebben op de handelingen is er in dat geval geen garantie en nemen we geen retour aan.

-3- Levering bij renovatie of herstel kan middels de toegezonden accu of apparaat dan wel in de vorm van levering van een andere accu of apparaat van hetzelfde type en met de overeengekomen functionaliteit en specificaties. De prijzen gelden met inruil van de vervangen zaak en zijn excl BTW.

-4- Van zaken die door de afnemer gestuurd of gebracht worden ter behandeling , of naar de afnemer gestuurd worden, is het risico, bijvoorbeeld van beschadiging, vermissing en diefstal, tijdens vervoer, verblijf en bewerking of reparatie voor rekening van de afnemer. Voor zogenaamde opzichtschade of vervolgschade stellen wij ons niet aansprakelijk. Schade veroorzaakt door iets anders dan het door ons geleverde is niet voor onze rekening en risico. Zaken die gebracht of opgestuurd worden en na twee maanden nog niet afgehaald of betaald en verzonden zijn worden verwijderd, de afnemer kan daarna geen rechten meer doen gelden.

-5- No cure no pay is voor onze diensten en leveringen niet van toepassing. Onderzoekskosten zijn ten minste 45 euro en kunnen tot 100 euro zijn. Deze kosten zijn verschuldigd als iets wordt aangeboden voor revisie of herstelling hetgeen niet lukt, bijvoorbeeld doordat de herstelling te duur wordt of niet mogelijk is. Ook  zijn deze kosten verschuldigd als iets wordt opgestuurd omdat het na levering niet goed functioneert, maar als dan blijkt dat de oorzaak niet bij een eerder geleverde dienst of goed  ligt, of als blijkt dat er geen gebrek is.

-6- Bij fietsaccu’s geven wij aan hoeveel kilometer de te verwachten actieradius is. Dit is een gemiddelde en een indicatie en dit kan per situatie sterk uiteenlopen. Dit betekent dat wij deze actieradius niet garanderen en dat men uit deze indicatie geen rechten kan doen gelden.

-7- Bij levering van gebruikte materialen of apparaten die niet naar wens functioneren kan binnen drie dagen na levering de transactie teruggedraaid worden. Wat daarna met die zaken gebeurt valt buiten onze invloed en dus verantwoordelijkheid. Track and trace gegevens zijn hierbij bepalend.
Bij teruglevering binnen drie dagen moet het goed in dezelfde staat zijn als bij levering, als er verschil is worden de kosten voor het terugbrengen in de oorspronkelijke staat in mindering op de terugbetaling gebracht. Alle verzendkosten zijn voor de afnemer. Na teruglevering wordt alleen terugbetaald via de bank.

-8- Elektronica onderdelen , zoals BMS, worden niet teruggenomen omdat deze onzichtbaar beschadigd kunnen zijn.  Accu’s met software kunnen alleen geleverd worden met plaatsing door ons. Als de klant desondanks toch levering van accu’s met software via de post wil  wordt deze om dezelfde reden niet teruggenomen.  Maakproducten die niet op voorraad liggen kunnen door ons niet worden teruggenomen.

-9- Als een transactie geannuleerd wordt door de klant zijn de verzendkosten en alle reeds gemaakte kosten voor rekening van de klant, deze zijn  15% en minimaal 15 euro .

-10- De nederlandse rechter in Maastricht is exclusief bevoegd om kennis te nemen van eventuele geschillen tussen partijen.

[google_maps id=”1418″]

 

Print Friendly, PDF & Email